LINCOLN Többfunkciós Hegesztő inverter és Félautomata huzalelőtoló - SPEEDTEC 405SP & PF 44
 • LINCOLN Többfunkciós Hegesztő inverter és Félautomata huzalelőtoló - SPEEDTEC 405SP & PF 44

LINCOLN Többfunkciós Hegesztő inverter és Félautomata huzalelőtoló - SPEEDTEC 405SP & PF 44

K14117-2-K14108-1

20-400 A | 50 kg és 40V DC | 18,5 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Speedtec® 405SP – Impulzus

Primer feszültség (50-60Hz): 400V/3-fáz.

Áramerősség-tartomány (A): 20-400

Névleges kimeneti jellemzők: 400A/34V/80%

„rG” típusú biztosíték vagy „Z” típusú megszakító: 32A

Tömeg (kg): 50

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 535 x 300 x 635

Védelem osztály: IP23

PF-44

Előtoló görgő: 4

Hűtés: Léghűtésű/Vízhűtésű

Kimeneti áram: 40V DC

Tápáram: 500A@60%

WFS tartomány (m/min): 1,0-22

Huzalméret tartomány (mm):

Tömör: 0,8-1,6

Portöltetű: 1,0-1,6

Tömeg (kg): 18,5

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 460 x 300 x 640


Speedtec® 405SP – Impulzus

Nagy kimenő teljesítmény, megbízható ipari gép

A Speedtec® széria megoldást biztosít az ipari többfunkciós alkalmazásokhoz. A moduláris és kompakt kialakítás megkönnyíti a hegesztőgép mozgatását a telephelyen. A szállítás sem jelent problémát az új konstrukció kis tömegének köszönhetően. A legkorszerűbb nagyfrekvenciás inverter technológia precíz ívszabályozást tesz lehetővé, nagyságrendekkel gyorsabban, mint a hagyományos, analóg áramforrások. A hegesztőáram elektromos jellemzői szoftver segítségével, valós időben változtathatók. Alapfelszereltségben a szinergikus programok széles köréből lehet választani, ami lehetővé teszi a hegesztési paraméterek egyszerű, mégis precíz szabályozását, hogy mindig a legjobb eredmény legyen biztosítható. A Speedtec® gépek a legkorszerűbb áramforrás technológiát hasznosítják a hatékonyság és a kisebb energiafogyasztás érdekében. A fejlett inverter technológiájuk időt és energiát takarít meg. A Lincoln Electric Zöld kezdeményezés programjától indíttatva, a célunkat a költségek csökkentése és a környezet védelme jelenti. Ezek a hegesztő berendezések 400 A, 80%-os bekapcsolási idejű, vagy 500 A, 50%-os bekapcsolási idejű (40°C-on) modellként rendelhetők. A PF-46 huzalelőtoló egységgel a hegesztő berendezés acél, rozsdamentes acél, alumínium és portöltetű huzalos szinergikus hegesztési programokkal támogatja a MIG eljárásokat. A TIG és a bevont elektródás funkciók alapfelszereltséget jelentenek.

Eljárások

 • Impulzus MIG eljárás – kiváló az alacsony fröcskölési szint, az alacsony hőbevitel és a kényszerhelyzetben történő hegesztés szempontjából – gyakorlatilag minden kezelőből jobb hegesztőt csinál!
 • Kiváló hegesztés jellemzők a CV MIG és a bevont elektródás hegesztésnél.
 • Változtatható indukció szabályozás.
 • Szinergikus képesség.
 • Művelet szabályozás, jelszóval védett hozzáférés korlátozással (PF-46).
 • A huzalelőtolási sebesség és feszültség folyamatos szabályozása.
 • Távszabályozás a pisztolyról (PF-46 és opcionális a PF-44 modellnél).
 • Előzetes beállítások (kivéve PF-41) és többfunkciós technika (PF-46).

Leszállított tartozékok

 • Tápkábel, 5 m
 • Testkábel, csipesszel (3 m)

Power Feed® 44

A digitális áramforrásokkal való munkavégzésre tervezve

A Power Feed huzalelőtoló sorozatot arra tervezték, hogy az egyszerű kezelhetőséget és a hegesztőgéppel való vezérlést kombinálja a tökéletes előtolással. Az alkalmazástól függően a PF előtolók alapkivitelben standard kocsival vannak ellátva, de állványra függesztve vagy a mostoha ipari környezetben való használatot szolgáló, speciális, nagy teherbírású kocsira helyezve is használhatók.

A PF-41 alapmodell csak a CV MIG üzemmódot (5) támogatja, de a sorozat többi tagja (PF-42/44/46) a többfunkciós és fejlett digitális (ArcLink®) Lincoln áramforrásoknál telepített összes üzemmódot támogatják. Az előtolók között a kezelői felület és a telepített funkciók tekintetében van eltérés. Az alapszintű „U0” kezelőfelület csak a feszültség és a WFS szabályozását teszi lehetővé, míg a fejlettebb „U2” nagy fényerejű digitális műszerekkel, levágás funkcióval, üzemmód választóval és fő indítási/befejezési funkciókkal is el van látva. Az „U4” és „U6” kezelőfelületek intuitív ikon nyelvet használó, színes TFT kijelzővel és különféle speciális funkcióval rendelkezik. Az „U6” kezelőfelülettel rendelkező, csúcskategóriás PF-46 modell az összes funkciót USB csatlakozóval, dupla eljárással, memóriával, limitekkel és az előtolón belüli világítással kombinálja, ez utóbbi lehetővé teszi a sötétben, ipari feltételek közötti huzal beszerelést. A Power Feed 4X sorozatú előtolók opcionálisan gázáramlás mérővel, nagy teherbírású kocsival vagy emelőszemmel is el vannak látva.

Jellemzők

 • Kicsi, masszív és könnyen kezelhető előtoló, nagy fényerejű, digitális műszerekkel (a PF-41 kivételével).
 • Az ArcLink® hegesztési digitális kommunikációs protokoll használata, amely a legjobb választást jelenti az áramforrással való zökkenőmentes integráláshoz, ahol kritikus fontosságú az időtényező.
 • 4-görgős előtoló rendszer, nagyteljesítményű motorral.
 • Hot/Soft Start, kráterfeltöltés (a PF-41 kivételével) és minden standard jellemző.
 • Jól érthető, grafikus kezelőfelület, amely megkönnyíti a hegesztési paraméterek beállítását.
 • Távszabályozás a pisztolyról (PF-46 és opcionális a PF-44 modellnél).
 • Húzó-toló funkció a kiváló teljesítmény érdekében az alumíniumnál (PF-46 és opcionális a PF-44 modellnél).
 • Alapfelszereltségben kerekekkel van felszerelve.

Leszállított tartozékok

 • Előtoló görgő 1,0-1,2 mm. acél
 • Kezelőfelület

Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K14117-2-K14108-1
12 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: