LINCOLN ArcLink Kommunikációs Interfész - LACI
  • LINCOLN ArcLink Kommunikációs Interfész - LACI

LINCOLN ArcLink Kommunikációs Interfész - LACI

K14130-1

Ethernet | 0,4 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Adatátvitel: Ethernet

Megfelelőség: EN60974-10:2007; RoHs

Tömeg (kg): 0,4

Méretek Ma x Sz xMé (mm): 170 x 140 x 75


LACI

Lincoln ArcLink Kommunikációs Interfész

A LACI modul lehetővé teszi a Speedtec®405/505 S/SP rácsatlakoztatását bármilyen LAN hálózatra. Az alábbi Lincoln Electric szoftver megoldások támogatják: Power Wave Manager és Checkpoint – a felhőalapú LACI adatkezelő rendszer lehetővé teszi, hogy a gép eltárolja a fontos adatokat (áramerősség, feszültség, WFS, hozaganyag felhasználás, OEE stb.), és felügyelje a hegesztési eljárás minden részletes aspektusát. Ez egyetlen gépre, vagy a hálózatra rácsatlakoztatott összes berendezésre egyaránt érvényes. Az összegyűjtött információk grafikusan, online megjeleníthetők bármilyen böngészőben, és Excel fájlba exportálhatók helyi tárolás céljából.

Jellemzők

  • Hegesztés menedzsment: minden egyes varratparaméter nyomon követése, minden gépnél.

  • Online adatgyűjtés: az adatait a felhőben tárolhatja, és bármilyen böngészővel elérheti.

  • Diagnosztika: a gép állapota, riasztások és hibák, részletes hardver és szoftver információk.

  • Távolról vagy helyben elvégezhető szoftverfrissítés és hegesztőgép paraméter beállítás.

Leszállított tartozékok

  • LACI Modul

  • 12 nyelvű, nyomtatott Kezelési utasítás

  • Színes kartondoboz


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K14130-1
12 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: