LINCOLN Hegesztés-felügyelő berendezés - Arc Tracker
  • LINCOLN Hegesztés-felügyelő berendezés - Arc Tracker

LINCOLN Hegesztés-felügyelő berendezés - Arc Tracker

K3019-1

0,8A @ 120VAC | 9 kg

Leírás

Műszaki adatok

Primer feszültség (50-60Hz): 230/1-fáz.

Névleges kimeneti jellemzők: 1000A/44VDC/100%

Áramfelvétel: 0,8A @ 120VAC

Tömeg (kg): 9

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 305 x 220 x 380


Arc Tracker™

Hordozható, nagyteljesítményű, hegesztési teljesítmény felügyelet

Az ARC TRACKER™ egy nagyteljesítményű, hordozható termék, melyet a hegesztőgép által a varratnak átadott valós energia pontos mérésére terveztek (csak DC eljárás). Az ARC TRACKER™ pontosan megméri a hegesztési paramétereket (ívfeszültség, íváramerősség és hegesztési idő), és valósidejű kalkulációval szolgál a varratnak átadott valós energiáról). A hegesztés során a kezelőfelületnél pontosan megjelenítésre kerül a valós energia mértéke [Joules-ban (J)].

Jellemzők

  • A fejlett digitális vezérlők rendkívül gyorsan mintát vesznek a hegesztési paraméterekből.

  • Kompatibilis minden DC hegesztési eljárásnál használt áramforrással és huzalelőtolóval.

  • Csatlakoztassa rá bármely DC hegesztő áramkörre, csatlakoztassa a feszültségérzékelő kábeleket, és azonnal elkezdheti a hegesztési teljesítmény nyomon követését.

  • Az Arc Tracker™ automatikusan érzékel minden 120-230 VAC közötti bemeneti feszültséget. A varratadat állapot továbbítása szabvány Ethernet útján a saját hálózatba.

  • Egyszerű kalibrálhatóság a gyári minőségbiztosítási rendszerekben való használathoz.

  • Arc Tracker™ szoftvereszközök elérhetők a powerwavesoftware.com oldalon, részei: Power Wave® Manager, Production Monitoring™, CheckPoint™.

Leszállított tartozékok

-


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K3019-1
12 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: