LINCOLNC Többfunkciós Hegesztőgép - Idealarc DC-400
  • LINCOLNC Többfunkciós Hegesztőgép - Idealarc DC-400

LINCOLNC Többfunkciós Hegesztőgép - Idealarc DC-400

K1309-17

60-500 A | 215 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Primer feszültség (50-60Hz): 400V/3-fáz

Áramerősség-tartomány (A): 60-500

Névleges kimeneti jellemzők: 500A/40V/50% 450A/38V/60% 400A/36V/100%

Biztosíték méret (A) (lassú): 77/45

Tömeg (kg): 215

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 782 x 566 x 840

Védelem/Szigetelési osztály: IP23 / F


Idealarc® DC-400

Egyszerű DC többfunkciós hegesztés

Ez a nagy teherbírású, ipari használatra tervezett, háromfázisú, többfunkciós áramforrás rendkívül jó teljesítményre képes a MIG, a portöltetű, a fedettívű, a bevont elektródás és a DC TIG hegesztés terén. Az ívfaragáshoz is kiváló választást jelent. A flexibilitás nem jelent bonyolultságot – a DC-400 modellt egyszerű beállítani és használni. Ez eljárások közötti egyszerű átváltáshoz elegendő elfordítani a többfunkciós kapcsolót. A gép áramerősség és feszültség mérője egyszerűvé teszi a legfontosabb paraméterek figyelemmel követését. Az indukció és az íverő szabályozás a hegesztő lehetővé teszi számára az ív finombeállítását az éppen végzett munkához.

Jellemzők

  • Standard feszültség és áramerősség mérő.

  • Félvezetős áramkör a hosszú élettartam és az ismétlődő hegesztési alkalmazások érdekében.

  • Az ívszabályozás az ív „pinch” hatását változtatja meg a fröcskölés, a folyékonyság és a varratforma szabályozását MIG/portöltetű üzemmódnál.

  • Üzemmód kapcsoló a kívánt kimeneti karakterisztikák kiválasztásához.

  • Kiváló hegesztési teljesítmény a teljes kimenő feszültség tartományt szabályozó, egyetlen potenciométerrel.

  • Alacsony profilú ház, amely lehetővé teszi akár 3 gép egymásra helyezését, amivel helyet takaríthat meg.

Leszállított tartozékok

-


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K1309-17
12 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: