LINCOLN Hegesztő inverter AC/DC - ASPECT 300
 • LINCOLN Hegesztő inverter AC/DC - ASPECT 300

LINCOLN Hegesztő inverter AC/DC - ASPECT 300

K12058-1

2-300 A | 43 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Primer feszültség (50-60Hz): 400V/3-fáz.

Áramerősség-tartomány (A): 2-300

Névleges kimeneti jellemzők: 300A/22V/35% 200A/18V/100%

Biztosíték méret (A) (lassú): 32/20

Tömeg (kg): 43

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 455 x 301 x 632 I

Védelem/szigetelési osztály: IP23 / H


ASPECT® 300

Az új TIG AC/DC aspektus!

Az ASPECT® 300 egy ipari AC/DC TIG hegesztőgép, melyet a legkorszerűbb inverter technológia segítségével terveztek és gyártottak. Ezt a gépet a legveszélyesebb környezetben, nagy kimeneti teljesítménnyel történő használatra tervezték és gyártják: 300 A, 35% bekapcsolási idő mellett TIG AC és TIG DC alkalmazásoknál egyaránt. A vezérlő az inverteres AC/DC TIG hegesztőgépektől elvárható összes funkciót biztosítja, amihez felhasználóbarát előoldali panel elrendezés társul, ami minden eddiginél egyszerűbbé teszi az összetett TIG paraméterek beállítását! A csúcskategóriájú funkciók, pl. a 2 A minimum áramerősség, a többféle AC üzemmód kiválasztás (beleértve négyféle hullámformát), az optimalizált TIG ívkezdés a beállítható elektróda típussal és HF polaritással, megfelelő választássá teszik a berendezést bármilyen alkalmazáshoz. A COOL ARC® 46 vízhűtő hozzáadásával egyszerűen vízhűtésűvé alakítható. A berendezés mozgatásának megkönnyítéséhez robusztus, stabil és jól felszerelt kocsi rendelhető.

Jellemzők

 • Fejlett inverter technológia a kiváló TIG teljesítményért.
 • Kiváló hegesztési tulajdonságok a TIG DC, TIG AC és bevont elektródás hegesztési eljárásoknál.
 • Állítható tisztítás és beolvadás a tökéletes alumínium hegesztéshez.
 • Változtatható AC frekvencia (40-400 Hz) a hegesztési sebesség és a beolvadás szabályozásához.
 • A teljes funkcionalitású, felhasználóbarát kezelőpanel elrendezés a diagramokkal és a numerikus kijelzővel egyszerűvé teszi az összes hegesztési paraméter beállítását.
 • Masszív kialakítás: Az elektromos védelem (IP23), a tokozott PC kártyák és az optimális légáramlás csökkentik a szennyeződések bejutását, hogy a legnehezebb környezeti feltételek mellett is hosszabb legyen a berendezés élettartama.
 • A PFC (Teljesítménytényező-korrekció) előnyei: 30%-kal nagyobb kimeneti áram ugyanakkora áramfelvétel mellett, alkalmas a 230-400V (+15%-10%), háromfázisú áramhoz, alacsony áramfogyasztás, energia megtakarítás, alacsony felharmonikus áram és a hegesztési eljárás során keletkezett teljes CO₂ kibocsátás csökkentése.
 • Vízhűtők és kocsik rendelhetők.

Leszállított tartozékok

 • 3 m bemeneti kábel
 • Gázcsatlakozó készlet

Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K12058-1
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: