LINCOLN Hegesztő inverter DC - 400TPX
  • LINCOLN Hegesztő inverter DC - 400TPX

LINCOLN Hegesztő inverter DC - 400TPX

K12043-1

5-400 A | 37 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Primer feszültség (50-60Hz): 400V/3-fáz.

Áramerősség-tartomány (A): 5-400

Névleges kimeneti jellemzők: 400A/26V/35% 300A/22V/100%

Biztosíték méret (A) (lassú): 16

Tömeg (kg): 37

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 455 x 301 x 632

Védelem/szigetelési osztály: IP23S / H


Invertec® 400TPX

Ipari TIG hegesztőgépek, nehéz körülményekhez

Az Invertec® 300 és 400TPX könnyű, de robusztus külső házzal készül, ami hordozhatóvá és a legveszélyesebb környezetekben való használatra is ideálissá teszi azokat. Ezek a gépek HF TIG ívgyújtás, emeléses TIG ívgyújtás, 2 vagy 4 ütem, változtatható lefutás és utánáramlás szabályozás, tartás funkcióval ellátott, előre beállítható digitális mérőműszer és beépített változtatható impulzus funkciókkal rendelkezik. Az egyedi, előre beállítható ívkezdési üzemmód lehetővé teszi a kiváló HF ívkezdést bármilyen hegesztési feltételek mellett. Mindkét gép el van látva memóriahelyekkel, amelyek lehetővé teszik az egyéni hegesztési paraméterek és eljárások beállítását. A TIG hegesztési funkciók hosszú listáját a TIG ponthegesztési funkciók teszik teljessé. Egyik gép sem csak TIG hegesztésre van tervezve, hanem bevont elektródás hegesztőgépként is használhatók, különféle, népszerű bevont elektródákkal, a cellulózos elektródákat is beleértve A COOLARC® 21 (300TPX) vagy COOLARC®46 (400TPX) vízhűtők hozzáadásával egyszerűen vízhűtésű berendezéssé alakíthatók. A berendezések mozgatásának megkönnyítéséhez robusztus, stabil és jól felszerelt kocsik rendelhetők.

Jellemzők

  • Fejlett inverter technológia a kiváló TIG teljesítményért.
  • A teljes funkcionalitású, felhasználóbarát kezelőpanel elrendezés a diagramokkal és a numerikus kijelzővel egyszerűvé teszi az összes hegesztési paraméter beállítását.
  • Masszív kialakítás: Az elektromos védelem (IP23), a tokozott PC kártyák és az optimális légáramlás csökkentik a szennyeződések bejutását, hogy a legnehezebb környezeti feltételek mellett is hosszabb legyen a berendezés élettartama.
  • A HF és az emeléses TIG ívgyújtás eleget tesz minden követelménynek.
  • Tökéletes TIG HF ívkezdés előre beállítható ívkezdési móddal.
  • Teljes körű TIG paraméter beállítás: Változó frekvenciájú impulzus TIG, ami a hegesztő számára lehetővé teszi, hogy az alkalmazásnak megfelelően állítsa be az ív fókuszát, 10 memóriahely az egyéni hegesztési beállítások számára, és TIG ponthegesztés.
  • Vízhűtők és kocsik rendelhetők hozzá

Leszállított tartozékok

  • 2 m bemeneti kábel
  • Gázcsatlakozó készlet

Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K12043-1
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: