LINCOLN Hegesztő inverter DC - V270TP
  • LINCOLN Hegesztő inverter DC - V270TP

LINCOLN Hegesztő inverter DC - V270TP

K12024-1

5-270 A | 15,2 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Primer feszültség (50-60Hz): 400V/3-fáz.

Áramerősség-tartomány (A): 5-270

Névleges kimeneti jellemzők: 270A/30,8V/35% 200A/28V/100%

Biztosíték méret (A) (lassú): 20

Tömeg (kg): 15,2

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 385 x 215 x 480

Védelem/szigetelési osztály: IP23S / H


Invertec® V270-T & TP

Tartósságra tervezték és gyártják

Az Invertec® V270-T/TP könnyű, de robusztus külső házzal készül, ami hordozhatóvá és a legveszélyesebb környezetekben való használatra is ideálissá teszi. HF TIG ívgyújtás, emeléses TIG ívgyújtás, 2 vagy 4 ütem, változtatható lefutás és utánáramlás szabályozás, tartás funkcióval ellátott, előre beállítható digitális mérőműszer és beépített változtatható impulzus funkciókkal rendelkezik (csak TP modellek). A 2V modellek a 115 V AC és a 230 V AC áramra egyaránt rácsatlakoztathatók. A COOL ARC® 20 vízhűtő hozzáadásával egyszerűen vízhűtésű berendezéssé alakítható.

Jellemzők

  • Kiváló ívtulajdonságok az alkalmazások széles köréhez.
  • Generátorral is használható, ami ideálissá teszi a terepen történő használatra.
  • HF és emeléses TIG ívgyújtás.
  • Teljes funkcionalitású, felhasználóbarát kezelőpanel a hegesztési paraméterek egyszerű beállításához.
  • NAGY sebességű IMPULZUS az ív fókusz beállítása, a vetemedés csökkentése és a hegesztési sebesség növelése érdekében (TP modellek).
  • A beépített F.A.N.™ (Szellőzés igény szerint) funkció automatikusan szabályozza a ventilátor teljesítményét, emellett csökkenti a por és a füst beszívását.

Leszállított tartozékok

  • 2 m bemeneti kábel
  • Hordheveder
  • Gázcsatlakozó készlet

Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K12024-1
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: