LINCOLN Hegesztő inverter DC - 220TPX
  • LINCOLN Hegesztő inverter DC - 220TPX

LINCOLN Hegesztő inverter DC - 220TPX

K12057-1

2-220 A | 13 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Primer feszültség (50-60Hz): 230V/1-fáz

Áramerősség-tartomány (A): 2-220

Névleges kimeneti jellemzők: 220A/18,8V/25% 150A/16V/100%

Biztosíték méret (A) (lassú): 16

Tömeg (kg): 13

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 328 x 212 x 465

Védelem/szigetelési osztály: IP23 / H


Invertec® 220TPX

Professzionális TIG hegesztőgépek, nehéz körülményekhez

Az Invertec® 170TX, 170TPX és 220TPX TIG és bevont elektródás hegesztőgépek a masszív ipari konstrukciót ötvözik a kiváló ívtulajdonságokkal. Ezek teljes funkcionalitású DC TIG inverterek, amelyek kiváló ívszabályozást és tökéletes ívkezdést biztosítanak bármilyen hegesztési körülmények között. A gépek nem csak TIG hegesztésre vannak tervezve, hanem bevont elektródás hegesztőgépként is használhatók, különféle, népszerű bevont elektródákkal. A hordozható, masszív kialakítás a műhelyben vagy a terepen való használatra egyaránt ideálissá teszi. Az Invertec® 170TX az alapmodell, amely alapvető TIG és bevont elektródás hegesztési funkciókkal rendelkezik. Az Invertec® 170TPX olyan további funkciókkal rendelkezik, mint az impulzus TIG, a 10 memóriahely, és a TIG hegesztési teljesítmény javítását szolgáló TIG ponthegesztés. Az Invertec® 220TPX minden olyan funkciót és előnyt biztosít, mint az Invertec 170TPX modell, ám azonfelül Teljesítménytényező-korrekció (PFC) áramkörrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az AKÁR 220 A TIG hegesztést, egyfázisú, 16A áramfelvétel mellett. Minden gép motoros generátorral történő használatra van tervezve.

Jellemzők

  • Fejlett inverter technológia a kiváló TIG teljesítményért.
  • A teljes funkcionalitású, felhasználóbarát kezelőpanel elrendezés a diagramokkal és a numerikus kijelzővel egyszerűvé teszi az összes hegesztési paraméter beállítását.
  • Masszív kialakítás: Az elektromos védelem (IP23), a tokozott PC kártyák és az optimális légáramlás csökkentik a szennyeződések bejutását, hogy a legnehezebb környezeti feltételek mellett is hosszabb legyen a berendezés élettartama.
  • A HF és az emeléses TIG ívgyújtás eleget tesz minden követelménynek.
  • Tökéletes TIG HF ívkezdés előre beállítható ívkezdési móddal.
  • Teljes körű TIG paraméter beállítás Változó frekvenciájú impulzus TIG, ami a hegesztő számára lehetővé teszi, hogy az alkalmazásnak megfelelően állítsa be az ív fókuszát, 10 memóriahely az egyéni hegesztési beállítások számára, és TIG ponthegesztés (170TPX, 220TPX).
  • A PFC (Teljesítménytényező-korrekció) előnyei: 30%-kal nagyobb kimeneti áram ugyanakkora áramfelvétel mellett, alkalmas a 115-230V (+15%-10%), egyfázisú áramhoz, alacsony áramfogyasztás, energia megtakarítás, alacsony felharmonikus áram és a hegesztési eljárás során keletkező teljes CO2 kibocsátás csökkentése (220TPX).

Leszállított tartozékok

  • 2 m bemeneti kábel
  • Gázcsatlakozó készlet

Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K12057-1
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: