LINCOLN Többeljárásos Hegesztő inverter - WELD PAK 2000
  • LINCOLN Többeljárásos Hegesztő inverter - WELD PAK 2000

LINCOLN Többeljárásos Hegesztő inverter - WELD PAK 2000

K14134-1

20-180 A | 27,5 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Primer feszültség (50-60Hz): 230V/1-fáz.

Áramerősség-tartomány (A): 20-180

Névleges kimeneti jellemzők: 180A/23V/20%

Biztosíték méret (A) (lassú): 25

Tömeg (kg): 27,5

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 600 x 280 x 800

Védelem/szigetelési osztály: IP23


Weld Pak™ 2000

Intelligens, többfunkciós, kompakt

A Weld Pak™ 2000 egy valódi többfunkciós DC feszültségű ívhegesztő gép. Ideálisan alkalmas a vékony fémlemezek hegesztéséhez, valamint a javítási és karbantartási munkákhoz. Tökéletes eszköz a könnyűacél munkákhoz. Ez a kompakt modell egyszerűen mozgatható. Csak rá kell csatlakoztatni a hegesztőgépet a 230 V aljzatra. A MIG/MAG alkalmazásokhoz (a rozsdamentes acélt is beleértve), az önvédő, védőgáz nélküli, portöltetű ívhegesztéshez, valamint a rutilos és bázikus elektródákat használó bevont elektródás munkákhoz ajánlott. A Weld PAK™ 2000 előtolót a 0,6-1,1 mm-es (acél, rozsdamentes acél és portöltetű) huzal előtolására tervezték, B300 és S200 tekercsben A minőségi hegesztési teljesítmény a minőségi huzalelőtoló rendszeren múlik. Ezért a Weld PAK modellt nagy görgős, professzionális előtolóval szereltük fel. A Weld PAK™ 2000-t arra tervezték, hogy teljesítmény és megbízhatóság szempontjából eleget tegyen a Lincoln szabványainak. Ezért magától értetődően két éves Lincoln garanciát nyújtunk az alkatrészekre és a szervizre.

Jellemzők

  • Kiemelkedő ívjellemzők, kiváló ívkezdési teljesítménnyel és ívstabilitással.
  • Felhasználóbarát kezelőfelület, fokozatmentesen szabályozható kimeneti árammal.
  • Egyszerű polaritásváltás.
  • Professzionális huzalelőtoló rendszer.

Leszállított tartozékok

  • 3 m bemeneti kábel
  • Testkábel, 4 m
  • Gáztömlő, 2 m
  • MIG pisztoly, 3 m

Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K14134-1
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: