LINCOLN Félautomata huzalelőtoló - Linc Feed 33S - LF-33S
  • LINCOLN Félautomata huzalelőtoló - Linc Feed 33S - LF-33S

LINCOLN Félautomata huzalelőtoló - Linc Feed 33S - LF-33S

K14051-1

34-44V AC | 12 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Előtoló görgő: 4

Hűtés: Léghűtésű/Vízhűtésű

Névleges kimeneti jellemzők: 500A/60%

Tápáram: 34-44V AC

WFS tartomány (m/min): 1-20

Huzalméret tartomány (mm):

  • Tömör: 0,8-1,6

  • Portöltetű: 1,0 – 2,4

Tömeg (kg): 12

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 350 x 195 x 530


Linc Feed 33S

Kicsi, robusztus, flexibilis és komplett

A LF33S és 33 huzalelőtolók arra vannak tervezve, hogy a legszélsőségesebb környezeti feltételeket is kibírják. Ezeknél a huzalelőtolóknál a masszív konstrukciót, a fizikai méreteket és az egyszerű használhatóságot tartottuk szem előtt. Ennek eredményét egy rendkívül masszív védőburkolat jelenti, amely alapfelszereltségben egy kocsival egészül ki a mostoha ipari körülmények közötti használathoz. Az előtolók nem csak a D300 (15 kg), hanem akisebb, D200 (5 kg) huzaldobok fogadására is képesek, tömör vagy portöltetű huzalokkal, az önvédőket is beleértve. A belépő szintű LF33 modell 2/4-ütem, indítás, befűzés és gázöblítés funkciókkal van ellátva. A két, erős fényű digitális műszer a hegesztő feszültséget és áramerősséget mutatja.

Jellemzők

  • Kicsi, masszív és könnyen kezelhető előtoló nagy fényerejű, digitális voltamper-mérővel.

  • Minden előtoló négy görgővel és nagyteljesítményű motorral szerelt, kiváló huzaltovábbító rendszerrel van ellátva.

  • A huzalelőtoló elektronikus visszajelzési rendszere konzisztens előtolási sebességet garantál. 

Leszállított tartozékok

  • Előtoló görgő készlet, 1,0-1,2 mm

  • Vízcsatlakozó készlet (kivéve LF33)


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K14051-1
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: