LINCOLN Félautomata huzalelőtoló Power Feed 41 - PF 41
 • LINCOLN Félautomata huzalelőtoló Power Feed 41 - PF 41

LINCOLN Félautomata huzalelőtoló Power Feed 41 - PF 41

K14163-1

40V DC | 17 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Műszaki specifikációk

Előtoló görgő: 4

Hűtés: Léghűtésű/Vízhűtésű

Kimeneti áram: 500A@60%

Tápáram: 40V DC

WFS tartomány (m/min): 1,0-22

Huzalméret tartomány (mm):

 • Tömör: 0,8-1,6
 • Portöltetű: 1,0-1,6

Tömeg (kg): 17

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 460 x 300 x 640

Funkciók és jellemzők

Kezelőfelület: U0

Grafikus kijelző: TFT

Standard kezelőszervek: √

Digitális műszerek: √

Kráterfeltöltés: √

Hot/Soft Start: -

Előzetes beállítások: √

Szinergikus: -

Memória/Limitek: -

Reteszelési funkció: -


Power Feed® 41

A digitális áramforrásokkal való munkavégzésre tervezve

A Power Feed huzalelőtoló sorozatot arra tervezték, hogy az egyszerű kezelhetőséget és a hegesztőgéppel való vezérlést kombinálja a tökéletes előtolással. Az alkalmazástól függően a PF előtolók alapkivitelben standard kocsival vannak ellátva, de állványra függesztve vagy a mostoha ipari környezetben való használatot szolgáló, speciális, nagy teherbírású kocsira helyezve is használhatók.

A PF-41 alapmodell csak a CV MIG üzemmódot (5) támogatja, de a sorozat többi tagja (PF-42/44/46) a többfunkciós és fejlett digitális (ArcLink®) Lincoln áramforrásoknál telepített összes üzemmódot támogatják. Az előtolók között a kezelői felület és a telepített funkciók tekintetében van eltérés. Az alapszintű „U0” kezelőfelület csak a feszültség és a WFS szabályozását teszi lehetővé, míg a fejlettebb „U2” nagy fényerejű digitális műszerekkel, levágás funkcióval, üzemmód választóval és fő indítási/befejezési funkciókkal is el van látva. Az „U4” és „U6” kezelőfelületek intuitív ikon nyelvet használó, színes TFT kijelzővel és különféle speciális funkcióval rendelkezik. Az „U6” kezelőfelülettel rendelkező, csúcskategóriás PF-46 modell az összes funkciót USB csatlakozóval, dupla eljárással, memóriával, limitekkel és az előtolón belüli világítással kombinálja, ez utóbbi lehetővé teszi a sötétben, ipari feltételek közötti huzal beszerelést. A Power Feed 4X sorozatú előtolók opcionálisan gázáramlás mérővel, nagy teherbírású kocsival vagy emelőszemmel is el vannak látva.

Jellemzők

 • Kicsi, masszív és könnyen kezelhető előtoló, nagy fényerejű, digitális műszerekkel (a PF-41 kivételével).
 • Az ArcLink® hegesztési digitális kommunikációs protokoll használata, amely a legjobb választást jelenti az áramforrással való zökkenőmentes integráláshoz, ahol kritikus fontosságú az időtényező.
 • 4-görgős előtoló rendszer, nagyteljesítményű motorral.
 • Hot/Soft Start, kráterfeltöltés (a PF-41 kivételével) és minden standard jellemző.
 • Jól érthető, grafikus kezelőfelület, amely megkönnyíti a hegesztési paraméterek beállítását.
 • Távszabályozás a pisztolyról (PF-46 és opcionális a PF-44 modellnél).
 • Húzó-toló funkció a kiváló teljesítmény érdekében az alumíniumnál (PF-46 és opcionális a PF-44 modellnél).
 • Alapfelszereltségben kerekekkel van felszerelve.

Leszállított tartozékok

 • Előtoló görgő 1,0-1,2 mm. acél
 • Kezelőfelület

Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K14163-1
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: