LINCOLN Félautomata huzalelőtoló - LN 25 Pro
  • LINCOLN Félautomata huzalelőtoló - LN 25 Pro

LINCOLN Félautomata huzalelőtoló - LN 25 Pro

K2613-5

15-110V DC | 16 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Előtoló görgő: 2

Hűtés: Léghűtésű

Tápáram: 15-110V DC

WFS tartomány (m/min): 1,3-17,7

Huzalméret tartomány (mm):

  • Tömör: 0,6-1,6

  • Portöltetű: 0,8-2,0

Tömeg (kg): 16

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 381 x 221 x 599


LN-25 Pro és Pro Dual

Hordozható kialakítású huzalelőtoló

A LN™-25 hagyományára és sikerére építő új LN™-25 PRO modell az egyszerű, megbízható és könnyű használatra van tervezve. Az LN™-25 PRO ideális a kültéri építkezések, a gyártás, a hajógyárak és a bérbeadással foglalkozó cégek számára. A MAXTRAC® huzalelőtoló javítja a teljesítményt, a csereház (és sok más bővítési opció) kevesebb mint 5 perc alatt felszerelhető. LN™-25 PRO kétféle – Standard és Dual Pro – modellben rendelhető.

  • A Standard modell az íven keresztül vezérelhető, az előtoló az ívfeszültséget hasznosítja az előtolás szabályozásához.

  • A Dual Pro modell a kiváló ívszabályozást szolgáló feszültségszabályozó gombbal, a nyomon követés javítását célzó digitális mérőműszerekkel és MIG-STT® funkcióval van ellátva, és vezérlőkábellel vagy az íven keresztül működtethető.

Jellemzők

  • Teljesítmény – minden modell: A 2-ütem/kapcsoló reteszelési funkció kényelmesebbé teszi a hosszú varratok elkészítését, stabilabb és robusztusabb orsó kialakítás és integrált fék mellett.

  • Teljesítmény – standard: analóg feszültségmérő, automatikusan a hegesztési polaritáshoz igazodó polaritásjelző LED-del.

  • Teljesítmény – duplaáramos modell: digitális mérőműszerek a pontos nyomon követéshez, a kijelző megmutatja a huzalelőtolási sebességet vagy az áramerősséget és a hegesztő feszültséget.

  • Megbízhatóság: a könnyű, ütés- és tűzálló, polikarbonát házkialakítás megvédi a belső részegységeket. Megbízhatóság: a könnyű, ütés és tűzálló, polikarbonát házkialakítás megvédi a belső részegységeket. A huzaltekercs reteszelő mechanizmus megakadályozza az orsó átfűződését.

  • Szervizelhetőség: a ház kevesebb mint 5 perc alatt kicserélhető – kiküszöböli az állásidőt.

Leszállított tartozékok

-


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K2613-5
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: