LINCOLN Félautomata huzalelőtoló - Power Feed 22 - PF 22
 • LINCOLN Félautomata huzalelőtoló - Power Feed 22 - PF 22

LINCOLN Félautomata huzalelőtoló - Power Feed 22 - PF 22

K14110-1

40V DC | 14,8 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Műszaki specifikációk

Előtoló görgő: 4

Hűtés: Léghűtésű/Vízhűtésű

Kimeneti áram: 500A@60%

Tápáram: 40V DC

WFS tartomány (m/min): 1,0-22

Huzalméret tartomány (mm):

 • Tömör: 0,8-2,4

 • Portöltetű: 0,9-2,4

 • Alumínium: 1,0-2,4

Tömeg (kg): 14,8

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 380 x 220 x 590

Funkciók és jellemzők

Kezelőfelület: U2-U6

Grafikus kijelző: -

Standard kezelőszervek: √

Digitális műszerek: -

Kráterfeltöltés: √

Hot/Soft Start: -

Előzetes beállítások: √

Szinergikus: √

Memória/Limitek: -

Reteszelési funkció: -


Power Feed® 22

Hordozható kialakítású digitális huzalelőtolók

Az új, Power Feed® 22 és Power Feed® 26 félautomata, hordozható, digitális huzalelőtolók minden többfunkciós és korszerű digitális (ArcLink®) Lincoln áramforrást támogatnak. Ideálisak a külső építkezéseknél, a gyártásnál, a hajóépítésnél és a csővezetékeknél történő alkalmazáshoz. A tűzálló, polikarbonát háznak köszönhetően a Power Feed® 22 és Power Feed® 26 modellek kis tömegűek és kompakt kialakításúak, ami lehetővé teszi, hogy a távol található vagy a nehezen elérhető hegesztési alkalmazások közelébe vigyék azokat. A Power Feed® 22 nagy fényerejű digitális műszerekkel (látható előre beállított és tényleges értékek), illetve finomszabályozási funkcióval, üzemmód választóval és fő indítás/befejezés funkcióval van ellátva. Összesen 8 darab, gyorsan elérhető programmal rendelkezik:ezek közül 4 hegesztési eljárásként fixálva van (GMAW, FCAW-GS, SMAW, GTAW), a többi 4 módosítható, és hozzárendelhető a négy felhasználói memóriahely egyikéhez. A csúcskategóriás Power Feed® 26 intuitív ikon nyelvet használó, színes TFT kijelzővel és egy sor speciális funkcióval rendelkezik. Lehetővé teszi a húzó-toló pisztoly csatlakoztatását, ami kiváló teljesítményt biztosít az alumínium esetében. A Power Feed® 26 az összes funkciót USB csatlakozással, dupla eljárással, memóriával és limitekkel kombinálja.

Jellemzők

 • A standard dupla eljárás lehetővé teszi a kezelő számára, hogy különböző feszültség és huzalelőtolási sebesség értékeket állítson be, és átváltson a két érték között.

 • Masszív műanyag ház: A tűzálló, polikarbonát ház kis tömeget és kompakt kialakítást biztosít, ami lehetővé teszi, hogy a berendezést a távol található vagy a nehezen elérhető hegesztési alkalmazások közelébe vigyék.

 • Csúcskategóriás huzalelőtoló rendszer: Új, könnyen hozzáférhető, 4-görgős huzalelőtoló rendszer, amely nagyobb hatékonyságot és megbízhatóságot biztosít a különféle típusú huzalok előtolásánál, különös tekintettel az alumínium huzalokra.

 • Megerősített és építkezéshez alkalmas: Ideális az általános gyártási műveleteknél, hajógyárakban, terepen vagy hosszú összekötőkábelekkel való használatra,

 • Kezelőfelület: LED-es, nagy fényerejű, digitális műszerekkel a PF22 modellnél, és színes TFT, a használatot megkönnyítő innovatív ikon nyelvvel a PF-26 modellnél.

 • Hot/Soft Start, kráterfeltöltés és minden standard jellemző (PF-26).

 • Belső világítás: A huzalelőtolót nagy intenzitású LED-ek világítják meg.

 • A teljesen zárt ház megvédi az előtoló részegységeit és a hegesztőhuzalt a külső szennyeződésektől.

Leszállított tartozékok

 • Előtoló görgő 1,0-1,2 mm

 • Kezelőfelület

 • Áramlásmérő

 • Lánc


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K14110-1
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: