LINCOLN Hegesztő modul - Power Wave STT Module
  • LINCOLN Hegesztő modul - Power Wave STT Module

LINCOLN Hegesztő modul - Power Wave STT Module

K2921-1

40V DC | 21,3 kg

Leírás

Műszaki adatok

Bemeneti feszültség: 40V DC

Névleges kimeneti jellemzők: 500A/60%

Tömeg (kg): 21,3

Méretek Ma x Sz xMé (mm): 292 x 353 x 630

Védelem osztály: IP23


Power Wave® STT® Module

Az STT® / AC és TIG HF eljárás funkcióival való bővítés

A Power Wave® STT® modul STT® (Surface Tension Transfer®) funkcióval egészít ki minden kompatibilis „S” és „R” szériás Power Wave® áramforrást, hogy kiváló hegfürdő szabályozást biztosíthasson a kritikus fémlemez vagy cső varratgyök hegesztéshez. Az Power Wave® Advanced modul AC TIG és MIG funkcióval egészít ki minden kompatibilis „S” szériás Power Wave® áramforrást, hogy kiváló teljesítményt biztosíthasson az alumínium hegesztéshez. Az Advanced Module az STT® eljárást is lehetővé teszi.

Jellemzők

  • Kiváló ívszabályozás

  • UltimArc® – szinergikus módban dinamikusan és párhuzamosan együtt szabályoz minden hőbevitelt / ívparamétert. Ennek köszönhetően a kezelő könnyebben be tudja állítani az eljárást.

  • Moduláris kialakítás – lehetővé teszi az egyszerű csatlakoztatást és a gyors digitális ArcLink® kommunikációt a kompatibilis „S” szériás

  • Power Wave® áramforrásokkal, a Power Feed® huzalelőtolókkal és a vízhűtőkkel. STT® / AC és TIG funkciót biztosít anélkül, hogy vásárolni kellene egy második áramforrást.

  • Kompakt méret – biztonságosan csatlakoztatható az „S” szériás Lincoln Power Wave® modellekhez, anélkül, hogy ez értékes plusz helyet foglalna el.

  • Önvédő áramkörök – a modul megvédi magát az erősen induktív hegesztési áramkörökhöz kapcsolódó túl nagy tranziens feszültségektől.

Leszállított tartozékok

-


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K2921-1
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: