@LINCOLN Hegesztő inverter - Power Wave S350 CE
  • @LINCOLN Hegesztő inverter - Power Wave S350 CE

LINCOLN Hegesztő inverter - Power Wave S350 CE

K2823-2

5-350 A | 46,6 kg

Leírás

Műszaki adatok

Primer feszültség (50-60Hz): 230/380/415/460/575V

Áramerősség-tartomány (A): 5-350

Névleges kimeneti jellemzők: 350A/31,5V/40%

Biztosíték méret (A) (lassú): 45/30

Tömeg (kg): 46,6

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 518 x 356 x 630

Védelem/Szigetelési osztály: IP23 / H


Power Wave® S350 CE

Impulzusos tökéletesség, Moduláris flexibilitás

A Power Wave S350 és S500 modellek a Lincoln Electric új moduláris koncepciójának részét képezik: arra tervezték őket, hogy rengeteg különféle beállítási konfigurációt kínáljanak, ezek a gépek egyszerűen, mégis precízen az egyedi hegesztési alkalmazásokhoz alakíthatók. Az új platformok mind Arclink útján kommunikálnak, ami lehetővé teszi az összes a Lincoln digitális előtoló problémamentes csatlakoztatását, a PF-4X modelltől a PF-84 modellig. Minden Power Waves® modell Ethernet csatlakozással egészül ki. A géphez e csatlakozás és az ingyenes szoftverünk használatával lehet hozzáférni. A powerwavesoftware.com ingyen letölthető frissítések a szoftver legfrissebb változatát tartalmazzák, a hegesztési módokkal együtt.

Jellemzők

  • Kiváló ívhegesztési jellemzők impulzus, Pulse on-Pulse®, CV, bevont elektródás és TIG DC hegesztési módban.

  • Különféle alapanyagok támogatása: Acél, rozsdamentes acél, alumínium, de magas nikkeltartalmú anyagok és CuSi is.

  • RapidArc® és Rapid X™ funkció a nagyobb hegesztési sebességért és a kisebb hőbevitelért az acél és a rozsdamentes acél esetében.

  • PowerMode® funkció, amely csökkenti a fröcskölést és javítja a varratkülsőt még az acélon és rozsdamentes acélon végzett alacsonyfeszültségű hegesztések esetén is, de az alumínium esetében is nagyobb leolvasztást eredményez.

  • S2F a kiváló minőségű alumínium hegesztéshez.

  • Tisztító impulzus, amely tiszta huzalvéget biztosít, amely készen áll az újraindításra.

  • Az STT modullal a gép STT/impulzus hegesztőgéppé alakítható át.

  • A COOL ARC® 50 vízhűtővel kombinálva vízhűtésű modellé alakítható.

Leszállított tartozékok

-


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K2823-2
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: