LINCOLN Hegesztő inverter - Power Wave C300
  • LINCOLN Hegesztő inverter - Power Wave C300

LINCOLN Hegesztő inverter - Power Wave C300

K2865-1

5-300 A | 50,4 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Primer feszültség (50-60Hz): 400V/3-fáz. (208-575V)

Áramerősség-tartomány (A): 5-300

Névleges kimeneti jellemzők: 300A/29V/40%

Biztosíték méret (A) (lassú): 40/25

Tömeg (kg): 50,4

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 478 x 356 x 610

Védelem/Szigetelési osztály: IP23 / H


Power Wave® C300

Hordozható flexibilitás

A Power Wave® C300 egy moduláris koncepció részét képezi, amely számos különféle konfigurációt kínál, és lehetővé teszi a gép beállítását a hegesztési alkalmazáshoz. Minden Power Waves® modell Ethernet csatlakozással és ingyenes szoftverrel egészül ki. A szoftver ingyenesen frissíthető a www.powersoftware.com oldalon.

Jellemzők

  • Kiváló ívhegesztési jellemzők impulzus, dupla impulzus, CV, bevont elektródás és TIG DC hegesztési módban.

  • Különféle anyagok támogatása alapkivitelben: Acél, rozsdamentes acél, alumínium, de magas nikkeltartalmú anyagok és CuSi is.

  • RapidArc® funkció a nagyobb hegesztési sebességért és a kisebb hőbevitelért az acél és a rozsdamentes acél esetében.

  • PowerMode® funkció, amely csökkenti a fröcskölést és javítja a varratkülsőt még az acélon és rozsdamentes acélon végzett alacsonyfeszültségű alkalmazások esetén is, de az alumínium esetében is nagyobb leolvasztást eredményez.

  • A kezdéstől a befejezésig (S2F) a kiváló minőségű alumínium hegesztés érdekében.

  • Tisztító impulzus, amely tiszta huzalvéget biztosít, amely készen áll az újraindításra.

  • Művelet szabályozás, lehetővé teszi a beállítások elmentését és gyors betöltését. A jelszóval védett hozzáférés korlátozás alapvető támogatása.

  • Pisztoly távszabályozás egy váltókapcsolóval, amely hegesztés közben lehetővé teszi egy másik műveletre való átváltást a WFS csökkentésével vagy növelésével.

  • A COOL ARC® 50 vízhűtővel kombinálva vízhűtésű modellé alakítható.

Leszállított tartozékok

-


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K2865-1
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: