LINCOLN NA-3S vezérlő - Automata hegesztő rendszerekhez
  • LINCOLN NA-3S vezérlő - Automata hegesztő rendszerekhez

LINCOLN NA-3S vezérlő - Automata hegesztő rendszerekhez

K210-2

115V AC

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Tápáram: 115V AC

Huzal előtolási sebességtartomány (m/min): 0,6-16,5

Huzalméret tartomány Tömör (mm): 0,9-5,6

Hajtómű: - 


NA-3S vezérlő, NA-3, NA-4 és NA-5 vezérlő és fejek

Automata hegesztő rendszerek

Javítja a termelékenységet az NA-3S, NA-4 vagy NA-5 automata huzalelőtolókkal. Ezek a rendszerek úgy vannak megtervezve, hogy több varratfémet olvasszanak le nagyobb hegesztési sebességek mellett, ami kiküszöböli a szűk keresztmetszeteket és csökkenti a költségeket.

Jellemzők

  • Félvezetős vezérlők, melyek lehetővé teszik a hegesztési eljárások, az ívgyújtási jellemzők, illetve a varrat méretének és formájának a precíz szabályozását.
  • Könnyen beállítható az eljárások, előtolási sebességek és huzalméretek széles köréhez.
  • Kiváló flexibilitású, kompakt egységek, így az egyszerű eszközökbe vagy a legkomplexebb automata gyártósorokba egyaránt beilleszthetők.
  • A masszív konstrukció a minimumra csökkenti az állásidőt és a karbantartási költségeket.

Leszállított tartozékok

-


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K210-2
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: