LINCOLN MAXsa™ 10 vezérlő - Power Wave AC/DC 1000 SD rendszerekhez
  • LINCOLN MAXsa™ 10 vezérlő - Power Wave AC/DC 1000 SD rendszerekhez

LINCOLN MAXsa™ 10 vezérlő - Power Wave AC/DC 1000 SD rendszerekhez

K2814-4

40V DC | 11,3 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Tápáram: 40V DC

Tömeg (kg): 11,3

Méretek, Ma x Sz xMé (mm): 381 x 259 x 102


MAXsa™ 10 vezérlő 

ArcLink® – engedélyezett vezérlő a Power Wave® AC/DC 1000® SD rendszerekhez

A MAXsa® 10 vezérlő egységes felügyeleti és vezérlési pontot biztosít a teljes gépesített hegesztési rendszer számára. A kezelők teljes ellenőrzés alatt tarthatják az AC és DC hegesztési paramétereket, és egyszerűen használható PLC kezelői felületről tudják szabályozni a szerkezet mozgatását, az időmérőket és az egyéb rendszerszintű utasításokat.

Jellemzők

  • Nehéz körülményekre kész – a vezérlő IP23 besorolású, és készen áll a mostoha körülmények közötti használatra.

  • Távszabályzó doboz – tegye be a vezérlőt az alaptartozékot jelentő védődobozba, vagy vegye ki a távszabályzót a kézi használathoz. A kézi használat távolsága 1,2 m-ről akár 30,5 m-re is növelhető az ArcLink® hosszabbító kábel segítségével.

  • Nyolc eljárás tárolására alkalmas memória – állítsa be előre és mentse le az optimális hegesztési paramétereket az újbóli felhasználás céljából, és hívja be később a gyors átváltás érdekében.

  • Limit szabályozás – lehetővé teszi a kezelő általi eljárási szintű korlátozások vagy tiltások alkalmazását bármely vagy minden paraméternél.

  • Felhasználóbarát kezelőszervek – a jól látható digitális kijelző és a kezelőszervek megkönnyítik a hegesztési módok, az AC működés, az ívgyújtási/ívkezdési/befejezési opciók, a kocsi indulási/megállási, az időmérők és az egyéb paraméterek beállítását.

  • Hullámforma szabályozási technológia – a felhasználó számára lehetővé teszi a választást az előre beprogramozott hegesztési üzemmódok könyvtárából. Az egyes üzemmódokhoz tartozó paraméterek korlátozott tartományon belül állíthatók a leolvasztási teljesítmény és a beolvadás közötti optimális egyensúly megteremtése érdekében.

Leszállított tartozékok

-


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K2814-4
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: