LINCOLN Fedettívű hegesztő traktor - Cruiser traktor
 • LINCOLN Fedettívű hegesztő traktor - Cruiser traktor

LINCOLN Fedettívű hegesztő traktor - Cruiser traktor

K3048-2

40V DC | 94 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Tápáram: 40V DC

Névleges kimeneti jellemzők: 1000A / 100%

Hegesztési sebesség (m/min): 0,25-2,5

Hajtómű: 142:1; 95:1(1); 57:1(1)

Huzal előtolási sebességtar- tomány (m/min): 0,4-5,0; 0,4-7,6; 1,3-12,7

Huzalméret tartomány (mm): 2,4-5,6; 1,6-3,2; 1,6-2,4

Tömeg (kg): 94

Méretek Ma x Sz xMé (mm): 736 x 584 x 914

(1) Opcionális


Cruiser® és Tandem Cruiser® 

Fedettívű hegesztő traktor

A Cruiser™ és Tandem Cruiser™ önjáró hegesztő kocsik akár ívenként 13 kg/óra leolvadási sebességet is képesek biztosítani a hidak vagy uszályok hegesztésénél, a nagy tartályok gyártásánál vagy a hajóépítésnél általános hosszú lemezhegesztési munkák során alkalmazott illesztő és a hosszvarratoknál.

Jellemzők

Megbízható működés – erős, stabil és masszív, különösen akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá. - Robusztus hegesztett váz. - A masszív acélrúd kiválóan bírja az építkezéseken történő mindennapi használatot. - Egyszerű öntöttvas kerekek – hőmérsékletálló és csúszásmentes gumikerekekkel vannak ellátva. - Robusztus cső és rögzítőbilincs kialakítás – hibamentes adagoló részegység rögzítés. - Állítható hosszúságú stabilizálók – megkönnyítik a kocsi mozgásának irányítását.

Korszerű távszabályzó – levehető, könnyű, ütésálló alumíniumból, a kezelőfelület lehetővé teszi az eljárások elmentését, illetve korlátozások vagy tiltások alkalmazását bármely vagy minden kezelőszervnél.

Többszörös konfiguráció – flexibilis rendszer, amely lehetővé teszi a vezetősínnel vagy vezetősín nélkül, illetve a három vagy négy kerékkel történő használat beállítását. A három kerékkel történő használat a tandem modellnél nem ajánlott.

Leszállított tartozékok

 • Huzalvezető cső, 1,5 m

 • 4 mm, 600 A áramátadó egység 4 mm-es áramátadó

 • Áramátadó toldat, 127 mm

 • Ívelt áramátadó toldat, 45°

 • Áramátadó toldat szigetelés

 • Porcső és tömlőcsipeszek

 • Huzaltekercs egység

 • Kerekek a vezetősínen történő használathoz

 • Első és hátsó stabilizálók

 • Zárt huzaltekercs (a Tandem modellnél 2 db)


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K3048-2
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: