LINCOLN Hegesztő inverter - 270SX
  • LINCOLN Hegesztő inverter - 270SX

LINCOLN Hegesztő inverter - 270SX

K12040-1

5-270 A | 23,6 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Primer feszültség (50-60Hz): 400V/3-fáz.

Áramerősség-tartomány (A): 5-270

Névleges kimeneti jellemzők: 270A/30,8V/35% 200A/28V/100%

Biztosíték méret (A) (lassú): 20

Tömeg (kg): 23,6

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 389 x 247 x 502

Védelem/szigetelési osztály: IP23 / H


Invertec® 270SX

Professzionális hegesztőgép a nehéz körülményekhez

Az Invertec® 270SX és 400SX bevont elektródás és emeléses TIG hegesztőgépeket arra tervezték és gyártották, hogy a masszív ipari konstrukciót és a kiváló ívtulajdonságokat ötvözzék. A gép mostoha környezeti feltételek között is jól használható a Lincoln alagút technológiájának köszönhetően, amely megvédi a nyomtatott áramköröket és az érzékeny alkatrészeket a szennyezett hűtőlevegőtől. A nagyméretű, gumi védősarkakkal ellátott robusztus fémház a terepen (generátorral) és a műhelyben történő használatra egyaránt alkalmassá teszi, ami maximális flexibilitást és tartósságot biztosít. A Lincoln laboratóriumaiban végzett intenzív és kiterjedt tesztelés garanciát jelent a hegesztőgépek minőségére.

Jellemzők

  • Robusztus, a nehéz környezeti körülményekre készült.
  • Teljes funkcionalitású és felhasználóbarát kezelőpanel a digitális kijelzővel lehetővé teszi a hegesztőáram precíz beállítását.
  • Lágy és kemény üzemmód: többféle hegesztési ív mód a különféle elektróda típusokhoz.
  • Automatikus íverő-szabályozás: a lágy és kemény hegesztési módnál alap, automatikusan változó íverő funkció akkor működik, amikor szükséges.
  • Az állítható Hot Start és Íverő funkció lehetővé teszi a sima elektróda indítást/újraindítást, és megakadályozza, hogy az elektróda beleragadjon a hegfürdőbe.
  • „Emeléses TIG”, volfrám szennyezés nélkül.
  • A maximális 270 A és 400 A kimenő áram akár az 5,0 mm-es (270SX) és 6,3mm-es (400SX) elektróda használatát is lehetővé teszi.

Leszállított tartozékok

  • 3 m bemeneti kábel

Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K12040-1
13 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: