LINCOLN Hydroguard Bench 350 elektródaszárító, munkapadra - 240/480V
  • LINCOLN Hydroguard Bench 350 elektródaszárító, munkapadra - 240/480V

LINCOLN Hydroguard Bench 350 elektródaszárító, munkapadra - 240/480V

K2942-2

1000 W | 41 kg

Mennyiség

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Leírás

Műszaki adatok

Primer feszültség (50-60Hz): 240/480V/1-fáz.

Kapacitás: 159 kg akár 450mm hosszú elektróda

Kamraméret: Átmérő / Mélység 457 x 483mm

Szigetelés: 5 cm üvegszál

Hőmérséklettartomány: 38-288°C Termosztát szabályozás, jelzőlámpával ±14°C

Fűtőelem: Két elem: Összesen 1000 W

Méretek Ma x Sz x Mé (mm): 749 x 572 x 572

Tömeg (kg): 41


Hydroguard™ elektródaszárító, munkapadra

Kiválóan ellenáll a nedvességnek

A Hydroguard™ elektródaszárító segít megóvni a bevont elektródákat a nedvesség felszívásától, ami a varrat megrepedésének és porozitásának fő okát jelenti. A munkapad modell akár 159 kg, 450 mm hosszú elektróda tárolására alkalmas, ami több hegesztő számára is elég lehet, szinte minden gyártóműhelyben.

Jellemzők

  • Egyenletesen szétosztja a hőt a belső részben, és a nedvességet az ajtó tetején lévő, állítható szellőzőnyíláshoz tereli.

  • A hőmérsékletet 38-288°C között szabályozza. Az ellenőrző lámpa jelzi a fűtési mód aktiválását. A kezelőszerveknek a házba való besüllyesztése nagyobb védelmet biztosít.

  • A polcok eltávolításával az elektródaszárító lehetővé teszi a hegesztett alkatrészek melegen tartását hegesztés előtt vagy után.

  • A belső nedvességi szint szabályozása az ajtón lévő, állítható szellőzőnyílással.

  • A szárító tetején található vízszintes felület lehetővé teszi a jegyzetelést, illetve a dokumentumok vagy a szükséges szerszámok tárolását.

  • Lehetővé teszi az idő és a hőmérséklet feljegyzését a vonatkozó dokumentálási előírások teljesítéséhez.

Eltávolítható polcok – lehetővé teszi a hegesztett alkatrészek vagy a fémorsón lévő MIG huzal melegen tartását hegesztés előtt vagy után.

Szellőzőnyílás a nedvesség szabályozásához – lehetővé teszi a meleg, nedves levegő távozását a kamrából.

Állítható termosztát – 38-288°C tartomány, – az ellenőrző lámpa jelzi a fűtési elemek bekapcsolását, – süllyesztett kezelőszervek.

A tetőre szerelt polc – lehetővé teszi a jegyzetelést és a dokumentumok tárolását.

* A K2942-2 240/480 V modell dugasz nélkül kerül leszállításra


Lincoln rövid története

A Lincoln Electric-t 1895. december 5-én alapították Clevelandben (Ohio, USA). A kezdeti 200 dolláros beruházást egy egyedi, egyenáramú villamos motor fejlesztésére és forgalmazására használták ipari alkalmazásokhoz. 1911-re John C. és James F. Lincoln feltalálta és bevezette első változó feszültségű ívhegesztőjét - egy olyan újítást, amely a Lincoln Electric-t egy új technológiai óriássá alakította, ezzel együtt a jövőbeli sikerhez vezetett.

Az alapítók olyan örökséget hagytak maguk után, amely ma továbbra is meghatározza kultúránk, értékeinket és márkánkat. 125 évvel később a Lincoln Electric az ívhegesztés és a darabolás globális vezetőjévé vált, és világszerte The Welding Experts ® néven ismert . Az iparág vezető szakértői csoportjával és a legátfogóbb megoldási portfólióval tovább folytatjuk az innováció előmozdítását és mérhető értéket biztosítunk ügyfeleink és azok működése számára. Hűek maradunk az „Aranyszabály” irányadó elvünkhöz is, melynek közös célja egy magasabb színvonalú működés egy jobb világ felépítése.

Termék részletei
K2942-2
1 hasonló termék ugyanazon kategóriában: